| Новини | За Жени | Хороскопи | Оракул | Вицове | Грижи | Мебели |
 
English Bulgarian
 
Horoskopite.com - хороскопи, биоритми, гадаене, китайски хороскоп, нумерология, магия, зодиак, съновник, предсказания, карти таро, хороскоп, horoscopes, horoscope, zodiac
Начало Хороскопи Китайски хороскоп Зодиак Биоритми Гадаене Нумерология Магия Съновник Оракул
Хиромантия Кабала И Дзин Талисмани Медитация Карти Таро Фен Шуй Окултизъм Предсказания Вицове
Екстрасенси Ясновидство Радиестезия Вещерство Ако ви трепне Поверия Рейки Смях, Забавно
Астрология Хороскоп 2010 Карма Мистерии Астрономия Психология Енергия Страхове Прераждане Йога
Дневен хороскоп     >> Предсказания от Orakula.net     >> За Жени
Порталче
 

<< обратно към зодиака
Зодия Овен
Овен
21 март - 20 април
 
Този знак е носител на енергичност и прищевки, които се раждат от желание да надмине другите и да ги води. Под него са родени Наполеон, Вилхелм, генерал Андре, Шарл Бодлер, генерал Бертран, Луи ХVII, Жан Пол Лоранс, Пол Верден, Емил Зола, Бисмарк, Рафаело. Този знак закриля у човека мислещото и действуващото начало, ума и нагона. Знака на Овена се намира под особено силното влияние на Марс. Скъпоценен камък на Овена е аметистът.
Който е роден под този знак, може да има аметиста за нощен магически талисман. При родените под знака на Овена преобладава умът - понякога творчески и напредничав, а понякога разрушителен, назадничав. У тях е силна волята, ръководена от ума.
Поради своя ум и воля тези хора са до висока степен повелителни, бързи и енергични. Те не обичат да се подчиняват на чужди заповеди. Родените пад знака на Овена имат сухо, но силно, яко и плътно тяло, среден ръст, продъговано лице, мощни гърди, мургава кожа. Склонен е към честолюбие, мъжество, бързина, подвижност и власт. Има припрян и страстен характер. Повечето родени под знака на Овена са закачливи, свадливи, раздразнителни.
Трябва да се пазят от главоболие скарлатина и треска.
Овенът управлява растенията кресон, папрат, чесън, репички, коноп, коприва, мак, равнец и невен. Камъни на този зодиакален знак са пиритът, сярата, охрата и всички червени минерали.
Жените, родени под знака на Овена са хубави с яйцеобразно лице и матова кожа. Формите на тялото са заоблени. Тези жени са кокетни, обичат любовни закачки, любопитни са, лакоми.
Обичат удоволствията, ухажванията и вниманието. Понеже умът им работи прекалено, склонни са да преуголемяват и да пресилват, да лъжат несъзнателно, да клюкарстват. Чувствителни са и приятни. Мъжете, родени под знака на Овена са припряни, избухливи, нервни, раздразнителни, чувствителни за похвали или към оскърбления. Надарени са със страстен характер, непостоянни са, а някои дори вятърничави. Обичат да се впускат в дълги и остроумни разговори, но не се чувстват обвързани от своите думи и често не устояват на обещанията си. Някои от родените под знака на Овена са много ученолюбиви, те се занимават с наука, изкуства, правят изобретения. Те са хора на напредъка и на действието, стремят се да вървят начело на другите да ги водят и управляват. Тяхната воля е дейна, но променлива. Те нямат нито хладен разум, нито благоразумие и незнаят кога да спрат. И посоката на поведение не е строго определена. Те са предимно избухливи хора, които вземат бързи и внезапни решения. Желаят да действат на своя глава, затова и някои накрая се провалят.
 
Orakula.net - вашият личен предсказател
 
 
Партньори
| Мистерии | BGSTUFF.NET |

English version Horoskopite.com - Horoscopes
Home Horoscopes Chinese Bio-Rhythm Magic Dream Analysis Numerology Astrology Free Daily Horoscope Zodiac Chat Tarot Daily Tarot Occultism Feng Shui I-Ching Karma Love Horoscope Psychic Readings


Общи условия и споразумение за ползване на портала Horoskopite.com  |  Контакт с нас  |  Направи този сайт своя начална страница
Тагове | Horoskopite.com © 2007